עסקה לכולם - דורשות ודורשים את החזרת כל החטופים בעסקה כוללת

בנימין נתניהו, דונאלד טראמפ

עסקה לכולם!

שלב ב׳ של העסקה בסכנה: למרות העדויות הקשות של החוזרים מהשבי ואותו החיים שנתקבלו ממי שעוד בחיים, נתניהו לא יוצא לשלב ב׳ בעסקה כדי להשאיר בקואליציה את הימין הקיצוני והפסיק את הסיוע ההומניטרי לעזה מה שיחמיר גם את מצב החטופים. מלחמה תחרוץ את גורל החטופים, אסור לנו לאפשר להם לעשות את זה. השנה האחרונה הראתה שהלחץ הצבאי לא עוזר - הלחימה בעזה הובילה להרג המוני של אזרחים בעזה ולמוות מיותר של חיילים ושל חטופים.

החטופות והחטופים שחזרו ומשפחות החללים מבקשים רק דבר אחד - שנחזיר את כולם דחוף, בעסקה, עכשיו.

שמענו מכל מי שחזרו - ההפגנות שדרשו את החזרתם נתנו להם כוחות ותקווה וכל יום בעזה הוא גיהינום. הם מבקשים ומבקשות שלא נפסיק להיאבק עד שכולם יחזרו ואנחנו חייבים וחייבות להם את זה - בואו נתייצב לצד עינב צנגאוקר וכל משפחות החטופים.

טראמפ השאיר את ההכרעה אם לצאת למלחמה או לדון בעסקה בידי נתניהו. בואו נראה לנתניהו ולקיצוניים מימין שאנחנו הרוב, ברחובות ובכל מקום, ואנחנו לא ניתן להם להפקיר את החטופים.

בשבועות האחרונים הגענו לשטח כדי לדרוש עסקה לכולם והצבנו שלטים ניידים בוושינגטון בזמן ביקור נתניהו, בדרישה מטראמפ לקיים את העסקה עד סופה.

לא נרפה עד שאחרון החטופים.ות ישוב הביתה - הצטרפ.י לדרישה.


עצומה של
גוני היימס
זזים קהילה פועלת

אל: בנימין נתניהו, דונאלד טראמפ
מאת: [השם שלך]

שלב ב׳ של עסקת החטופים בסכנה. למרות כל העדויות הקשות מהשבי וסימני החיים שנמסרו ממי שעוד חיים. נתניהו הפסיק את הסיוע ההומניטרי לעזה, צעד שיפגע מיידית בחטופים ובתושבים ומתכונןן לחזור למלחמה, שתחרוץ את גורל החטופים. לא ניתן לסטרוקיות ולסמוטריצ׳ים להפקיר אותם למותם בשביל הזיות הכיבוש והדם. המשפחות צריכות מאיתנו עכשיו שנרעיד את
המדינה ברחובות ובכל מקום. אנחנו דורשות ודורשים להשלים את העסקה ולהחזיר את כל החטופים! עכשיו!